Каталог статей

De beste artiklene på norsk internett - en oversikt over selskaper og tjenester, priser i Norge 2020

Главная » Artikkel » Bilvask i Bergen

Bilpleie billig - poleringsvask Ekovask på tilbud

EKOVASK BILPLEIE BILLIG - POLERINGSVASK TILBUD

 Spesielt for skånsom bilvask, prøv å bruke rengjøringsproduktene beregnet på dette formålet - EKOVASK BILPLEIE. De blir påført overflaten av bilen, og danner en veldig stor mengde av et beskyttende lag med hydrofobe polymerer, hvoretter de fjernes ved en forsiktig bevegelse av vaskerens hånd.

I fremstillingen av EKOVASK BILVOKS brukes spesielle tilsetningsstoffer som forbedrer deres vaskeegenskaper og øker glansen i lakken, og det er grunnen til at deres andre navn er en poleringsvask.

Deres viktigste forskjell fra konvensjonelle bilsjampoer er de hydrofobe egenskapene til EKOVASK autolakker. De reduserer vedheftskraften til og med kaustisk smuss til overflaten på bilen betydelig, som et resultat av at den kan fjernes ganske enkelt med en sterk vannstrøm.Tilbud bilpleie - nettbutikken EKOVASK bilvoks med 70% rabatt!!!

Fordelene ved å bruke EKOVASK POLERINGSVASKEffektivite EKOVASK vaskemidler fjernes all smuss fra maskinen nøyaktig og veldig raskt. Vasketiden på en bil er betydelig redusert og er omtrent 30-45 minutter. I tillegg kommer EKOVASK voks til og med på vanskelig tilgjengelige steder der du ikke kan komme deg med en vanlig børste.

  Forenkling av vaskeprosessen - takket være EKOVASK-egenskapene, trengs ingen anstrengelser for å fjerne smuss - bare tørk av den med en fille;

 

  Sikkerhet for lakk på karosseri - EKOVASK bilvask fjerner ideelt smuss, så det er ikke nødvendig å rengjøre den for hånd med børster og svamper som klør i malingen på bilen, noe som fører til skade på belegget og utseendet på korrosjonssentre.EKOVASK bilvask billig - bilpleie nettbutikk med gratis frakt i Norge


  Brannsikkerhet - EKOVASK BILPLEIE brenner ikke, og derfor kan den brukes som et midler for å vaske bilmotoren.

 I EKOVASK poleringsmiddel serier for biler, presentert på deres hjemmeside, er det ikke bare bilsjampo designet for å vaske biler, men også andre aktive voksarter som beskytter bilmaling fra forskjellige kaustiske forurensninger, voksavfuktere akselererer tørkeprosessen for belegg. Det finnes også ekspresspoleringsmidler EKOVASK NANO - etter vask gir de lakken en glans. De har også beskyttende egenskaper.

 EKOVASK polish er konsentrert og vanlig. Konsentrert skal fortynnes med vann i den andel som er angitt på etiketten. Vanlige trenger ikke å tilsette vann og er klare til å vaske bilen.

 

Kjøp bilpleieprodukter i bilpleie nettbutikk EKOVASK

 Der kan du kjøpe poleringsmiddel for å vaske bilmotoren, bilsjampoer med voks. Det er veldig enkelt å plassere en bestilling i butikken deres - klikk på knappen "Legg til i kurv", fyll ut skjemaet som vises og vent på samtalen fra lederen. Han vil gi all informasjonen av interesse for det valgte produktet, samt informere om leveringstid - vi sender over hele Norge gratis!Ekovask Bilvask Bergen

Источник: https://ekovask.no/blogg/

Категория: Bilvask i Bergen | Добавил: rigatrade (11.08.2019) | Forfatteren: EKOVASK NORGE E W
Просмотров: 2786832 | Теги: bilpleie, poleringsvask, bilvoks, ekovask, bilvask | Рейтинг: 4.8/309
Всего комментариев: 0
avatar