Bilvask i Bergen

Den Beste Bergen Firma i Hordaland

BILVASK BERGEN


 Ekovask Bilvask er en bra selskap som vasker biler på parkerings plasser og leverer bil rengjøring tjenester (innvendig rengjøring, polering, fjerning av bitumenflekker, vasking av motoren, etc.) på adressen din.


Ekovask Bilvask i Bergen på tilbud -75%

 I tillegg ble Ekovask bilvask kalt ikke høytrykksapparat, vi bruker ikke vasking av biler med vann og skrapper ikke bilen kroppen. Også kan kalt ikke at vi ikke vasker bygninger og fasiliteter med Ekovask bilvask teknologi. Se vår nettside for mer info om poleringsvask og priser for bilvasking tjenester i Bergen.

Tilbud for bilvask ed polering i Bergen
 
 Ofte er bilvask plassert på bensinstasjoner, i nærheten av bilforretninger og bensinstasjoner, men vi er hvor som helst - vi kjører til deg selv. På grunn av den betydelige mengden vaskemidler som forbrukes, er bilvask potensielle miljøforurensere, men ikke vår bilvask - vi bruker bare 200 ml for 1 bilen vasking.


Bilvask på parkering plass i Bergen på tilbud -75%

I denne forbindelse må offentlige etater som regel utstyre bilvask med vanngjenvinnings - og renseanlegg, men vi må gjøre det ikke. Vi er den beste bilvask i verden - EKOVASK.NO