Каталог статей

De beste artiklene på norsk internett - en oversikt over selskaper og tjenester, priser i Norge 2020

Главная » Artikkel » Bilvask i Bergen

Ekovask åpner bilpleie fabrikken i Norge
Ekovask opner Nano bilpleie fabrikken i Norge i 2019, Indre Arna

Den første mobil bilrengjøring, vask og hånd bilpolering firma i Norge. Ekovask fabrikken i Indre Arna produsere kun høykvalitets, miljøvennlige bilpleie materialer og arbeidskraft av sertifisert medarbeider. Ekovask mobil bilvask er unikt i sitt slag: den opptar en helt ny nisje i tjenestemarkedet.

Bilvask og bilpolering tjeneste EkoVask™ fungerer som følger: Først mottar sentralen samtaler og online bestillinger fra bileiere via Internett eller mobil. Det avtales møteplass og tidspunkt som passer eier av bil.

Deretter sender sentralen den mottatte informasjonen direkte til renholdere, som går til det angitte stedet og raskt arrangerer det parkerte kjøretøyet som er angitt i bestillingen. Det tar omtrent 40-60 minutter å vaske og polere bilen med mikrofiber (veldig kort tid).


Ekovask mobil bilpolering i Bergen - norges bilpleie fabrikken

Ekovask vaskemedarbeider bruker ikke vann. Dette er kanskje den viktigste funksjonelt skillet i EV bilvask tjenesten. Forlat din skitne bil på parkeringsplassen, og tar du det tilbake i en svært kort tid skinnende rent!

Som regel tar managerne bestillinger for utvendig bilvask og bilpolering. Men med Ekovask Norge du kan også bestille rengjøring av bil interiør på parkerings plasser.


 

Категория: Bilvask i Bergen | Добавил: bestinbrand (20.11.2019) | Forfatteren: ekovask bilpleie W
Просмотров: 54 | Теги: bilpleie butikken, bilpleie fabrikk, bilvask bergen, sotra bilvask, ekovask fabrikken, bilpolering, levering bilpleie, produsering av bilpleie, nano bilpleie butikk, mobil bilvask | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar